FEM FRONT AL MALBARATAMENT D’ALIMENTS!

APROFITEM MENJAR, ESTALVIEM DINERS I CUIDEM EL PLANETA

Amb l'app de Meskbo col·laboraràs de manera senzilla a gestionar l'excedent de menjar.

Untitled 2 1
ic launcher playstore

Qui som?

Som els creadors d'una aplicació que busca impactar positivament a la vida de persones fent conscienciar la nostra societat sobre la importància d'aprofitar recursos alimentaris de manera eficient i solidària.

Què fem?

Es tracta de reduir l'excés alimentari de comerços, cafeteries i restaurants i oferir aquests aliments a preus reduïts a les famílies del nostre país. 

Aquesta sinergia sorgeix de la col·laboració de negocis locals, consumidors conscients i comunitats compromeses per construir un món més sostenible i equitatiu.

Cada acció i cada petit gest compte!

Xef cuate

Alimentant els nostres nens, recolzant les nostres comunitats

Els menjadors escolars són un dels casos més habituals de rebuig daliments. Ara és més fàcil que mai repartir-los i contribuir amb el planeta.

donant suport a les nostres comunitats

Menjadors que recolzen famílies

snap 1

Procés senzill per a pares i escoles

Sabem que als entorns escolars hi participen moltes persones. Totes podran registrar-se de manera senzilla i participar-hi sense complicacions.

healthy heart

Educació i consciència alimentària

La nostra app conté tota mena de detalls sobre al·lèrgens i informació nutricional. Els nens i les famílies que es beneficiïn d'aquest sistema estaran segurs i ben alimentats.

elsses

Solució econòmica per a AMPAs

Amb una assequible tarifa fixa al mes, els AMPAs han trobat a la nostra app la solució ideal per aprofitar tot el que sobra als menjadors.

Untitled 2 1
Untitled 2 1 1
Untitled 3 1

Ets a 2 minuts d'evitar que el teu menjar acabi a les escombraries

La nostra app és senzilla i intuïtiva. Tant se val quin sigui el teu negoci d'alimentació, evitaràs el malbaratament d'aliments, recuperaràs part de la teva inversió i ajudaràs al teu entorn

Per què utilitzar Mes K Bo?

Descobreix una solució útil per aprofitar tot aquest menjar sobrant que genera el teu negoci:

saleu

Gestiona els teus excedents amb facilitat

Puja a l'app tot el menjar que et sobri i ven-la en pocs minuts.

food

Accés igualitari per a tothom

Els excedents es distribueixen de manera equitativa i són accessibles per a tota mena de famílies.

heart

Fàcil d'integrar amb serveis socials

Treballem amb entitats locals per arribar als col·lectius que més ho necessiten

Col·laborem?

Ens sentim orgullosos de veure com la comunitat s'uneix en aquesta causa comuna, demostrant que podem marcar la diferència.

Gràcies per formar part d'aquesta iniciativa i per ser part del canvi positiu que tant necessitem al nostre planeta!

 Junts, podem assolir grans coses.

Uneix-te a Meskbo i lluitem contra el malbaratament d'aliments!

Vols contribuir a la causa?

Omple el formulari amb les teves dades i col·labora amb la gestió eficient de l'excedent alimentari. T'ajudarem a descobrir aquesta útil i important solució per al teu negoci. 

Tens cap dubte?

Més K Bo

Més K Bo​ és una aplicació desenvolupada per Meskbo que connecta supermercats, restaurants, cafeteries i petites botigues amb consumidors per facilitar la compra-venda de productes propers a la seva data de caducitat a preus reduïts. La nostra missió és reduir el malbaratament d'aliments oferint una solució tecnològica innovadora i sostenible.

Més K Bo permet als establiments reduir pèrdues, optimitzar la gestió del seu inventari i oferir ofertes atractives als consumidors. A més, millora la imatge de marca demostrant un compromís amb la sostenibilitat i la responsabilitat social.

Qualsevol establiment que vengui productes alimentaris, incloent supermercats, restaurants, cafeteries, i botigues petites. La nostra plataforma és versàtil i pot adaptar-se a les necessitats específiques de cada negoci.

Els consumidors poden descarregar l'aplicació Més K Bo als seus dispositius mòbils, on podran navegar, descobrir i comprar productes a preus reduïts propers a la data de caducitat directament des dels establiments registrats.

Els consumidors poden gaudir d'accedir a productes de qualitat a preus reduïts, contribuint al mateix temps a la reducció del malbaratament alimentari. Això no només els ajuda a estalviar diners, sinó que també els permet ser part d'una solució sostenible i responsable.

Més K Bo Comunitats

Més K Bo Comunitats és una eina SaaS dissenyada específicament per a AMPAs i col·legis, amb l'objectiu de gestionar eficientment els menjadors escolars. La plataforma facilita la reducció del malbaratament alimentari i distribueix els excedents alimentaris a les famílies més vulnerables de la comunitat.

Més K Bo Comunitats ofereix eines de gestió per analitzar el consum i predir les necessitats alimentàries, permetent així optimitzar les comandes i reduir el malbaratament. També facilita la comunicació entre les escoles i les famílies per gestionar la distribució dels excedents de manera eficient.

Les AMPA i col·legis es beneficien d'una gestió més eficient dels recursos alimentaris, reducció de costos associats al malbaratament, i l'enfortiment de la seva responsabilitat social i compromís amb la sostenibilitat. A més, contribueixen al suport de les famílies necessitades dins la comunitat.

Les AMPAs o les direccions de les escoles interessades poden contactar amb Meskbo per a més informació. Després de la contractació, es proporcionarà formació i suport per a la implementació de la plataforma, assegurant una transició suau i una adopció reeixida.

 

Més K Bo Comunitats no només redueix el malbaratament alimentari a nivell escolar, sinó que també té un impacte social positiu a la comunitat, assegurant que els excedents alimentaris arribin a les famílies que més ho necessiten, promovent alhora valors de sostenibilitat i solidaritat entre estudiants i famílies.