Política de privadesa

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Benvingut al lloc web que Més k Bo posa a la disposició dels seus clients. Aquest lloc web té un caràcter informatiu i comercial i conté enllaços tant per a la web com per a l'aplicació que es regeixen per la seva pròpia política de privadesa.

Si sou usuari del lloc web www.meskbo.ad o de l'aplicació Més k Bo, a continuació trobareu tota la informació sobre el tractament de les vostres dades personals.

 1. RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALSEl responsable del tractament de les vostres dades personals és:
  • MÉS K BO SL, (d'ara endavant referida com Més k Bo) domiciliada a Carrer Esteve Albert, Ed. La Roureda, Bloc A, 1-2a, AD500 Santa Coloma, Andorra la Vella, (Principat d'Andorra), inscrita al Registre de Societats Mercantils del MI Govern d'Andorra amb número 21814, número de registre tributari L-716894-W i correu electrònic de contacte [email protected].
  Podeu contactar amb el delegat de protecció de dades a [email protected].
 2. RECOLLIDA I CATEGORIES DE DADES, FINALITATS DEL TRACTAMENT, BASE LEGAL DEL TRACTAMENT I TERMINI DE CONSERVACIÓ DE LES DADES PERSONALS
  2.1. Recollida de dades: Les vostres dades personals poden ser recollides en els següents moments:
  • Quan realitzi el registre en una de les nostres webs per fer compres o gestionar comandes. Quan faci compres des de la web ja sigui com a client o com a convidat. Quan una vegada registrat gestioni el seu perfil o utilitzi les funcions del seu espai personal. Si es registra a la newsletter/butlletí de notícies per rebre comunicacions comercials. Podrem recollir dades en el marc de consultes i reclamacions que ens pugui presentar.
  2.2. Categories de dades personals: Podem tractar i recollir les següents categories de dades personals dels usuaris:
  • Dades d'identificació: nom i cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic, DNI, passaport, NIA, identificador de client. Dades comercials: informació sobre productes comprats i serveis contractats o al carret, també informació sobre cupons o descomptes que vulguin bescanviar. Dades bancàries: tractarem les dades que ens faciliti per gestionar el pagament de les compres realitzades. Dades empresarials: tractarem les dades que ens permetin verificar l'existència i titularitat dels comerços col·laboradors, NRT, Registre de Societat, Registre de Comerç, Targeta de la Compte IBAN.
  En cap cas, recollim i/o tractem dades personals que revelin l'origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l'afiliació sindical, tampoc tractem dades genètiques, dades biomètriques adreçades a identificar de manera unívoca una persona física, dades relatives a salut oa la vida sexual o les orientacions sexuals.2.3. Finalitats dels tractaments: Les dades facilitades en el marc de la relació amb els usuaris de la web podran ser utilitzades per a les finalitats relacionades a continuació:
  • Per gestionar el vostre registre com a client: verificar la informació facilitada, crear un espai d'usuari amb les vostres dades, que serà accessible des de la web i/o app. Per gestionar el vostre registre com a convidat i verificar la informació facilitada, crear un espai d'usuari convidat amb les vostres dades, que serà accessible des de la web i/o app. Per gestionar el vostre registre com a comerç i verificar la informació facilitada, crear un espai d'usuari amb les vostres dades que serà accessible des de la web i/o app. compra a la web, això inclou:
   • Gestió de la cistella de la compraGestió de la compra: pagament, facturació, tramesa.
   Mantenir actualitzat el vostre espai d'usuari amb la informació que ens vagi proporcionant i que es vagi generant per la seva activitat. Gestionar les seves preferències i autoritzacions. Canvi de cupons o gaudi de promocions.
  Finalitats comunes a tots els usuaris:
  • Interactuar amb vostè quan es dirigeixi a nosaltres per resoldre consultes, dubtes o reclamacions. Enviar comunicacions comercials. Enviament d'enquestes de satisfacció i de qualitat. Tractament de les seves dades amb finalitats estadístiques.
  2.4. Bases jurídiques dels tractaments: Les dades personals podran ser objecte de tractament de conformitat amb una o diverses de les bases de legitimació següents:
  • El tractament és necessari per a l'execució del contracte, ja sigui el contracte de compra vinculat a una comanda. El tractament es realitza de conformitat amb el consentiment eventual informat que el client hagi atorgat segons el cas. Concretament, el registre dels usuaris i l'enviament de la newsletter es realitza en base al seu consentiment. El tractament és necessari per complir les nostres obligacions legals. El tractament es realitza per a la consecució del nostre interès legítim. Com és el cas del tractament realitzat per la tramesa de les enquestes de satisfacció i qualitat, o el tractament de dades amb finalitats estadístiques. Tot això, sempre tenint en compte que el nostre interès respecti els interessos, drets i llibertats fonamentals dels afectats.
  2.5. Termini de conservació de les dades: Les dades personals seran tractades durant el període necessari per complir les finalitats establertes en aquest document i sempre que el client mantingui el compte actiu, la inactivitat durant un període de 5 anys suposarà la supressió del perfil, sense perjudici de poder conservar la informació personal en compliment de les disposicions de les lleis i normatives pertinents, especialment en relació als terminis legals de prescripció, i per a la formulació, exercici o defensa de reclamacions. El criteri que seguim ve determinat per la finalitat dels dades recopilades i el compliment d'aquesta finalitat i, els períodes de conservació obligats segons els requisits contractuals i normatius. Podrà sol·licitar la supressió del seu perfil i de les seves dades, contactant a [email protected]. Només conservarem aquelles dades que ens veiem obligades a conservar segons la Normativa andorrana.
 3. CATEGORIES DE DESTINATARIS I TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS DE DADES En cas que sigui necessari per aconseguir les finalitats anteriorment esmentades, les vostres dades personals es podran transmetre a les següents categories de destinataris:
  • Proveïdors de serveis que hagin de tractar dades personals en qualitat d'encarregats del tractament, que han de tractar les dades amb finalitats administratives internes; prestar un servei sol·licitat i/o contractat per vostè, com són les empreses de missatgeria o paqueteria que han de fer el lliurament de productes, o les empreses que prestin serveis associats a les compres realitzades.
  Us informem que no es preveu realitzar transferències de dades a tercers països o organitzacions internacionals que es trobin fora d'Andorra.
 4. DRETS EN RELACIÓ AMB LES SEVES DADES PERSONALS Us informem que, podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, a la limitació del tractament, i d'oposició ia la portabilitat de les dades, i també relatius a les decisions individuals automatitzades, inclosa l'elaboració de perfils. Així mateix, us informem que en aquells casos en què el tractament es base en el seu consentiment, vostè té dret a retirar el seu consentiment sense que això afecti la licitud del tractament de les dades basades en el consentiment previ a la seva retirada.Vostè podrà exercir els anteriors drets enviant un correu electrònic a l'adreça: Carrer Esteve Albert, Ed. La Roureda, Bloc A, 1-2a, AD500 Santa Coloma, Andorra la Vella, (Principat d'Andorra), inscrita al Registre de Societats Mercantils del MI Govern d'Andorra amb número 21814, número de registre tributari L-716894-W i correu electrònic de contacte [email protected].Li recordem també, que en qualsevol moment vostè podrà contactar amb el nostre delegat de protecció de dades i interposar una reclamació davant de l'Agència Andorrana de Protecció de Dades https://www.apda.ad.
 5. SEGURETAT El tractament que es durà a terme amb les vostres dades personals està sotmès al més estricte deure de confidencialitat, i s'han establert les mesures necessàries, tant tècniques com organitzatives, per garantir la seguretat de les vostres dades personals i evitar la seva alteració, mal ús, pèrdua , robatori i tractament i/o accés no autoritzat.
 6. COOKIES El lloc web utilitza galetes tècniques, analítiques, de preferència i publicitàries. Les galetes susceptibles de ser instal·lades poden ser pròpies o de tercers. El lloc web disposa d'una política de galetes informativa sobre la instal·lació i ús de la informació recollida per les galetes també posa a disposició de l'usuari un panell de galetes que permet a l'usuari configurar les galetes i instal·lar només les galetes de la seva elecció.
 7. MODIFICACIONS Aquesta informació addicional està subjecta a modificacions de manera periòdica d'acord amb la legislació aplicable a cada moment.